Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Vinkkejä rahan säästämiseen kesäloman aikana

Vinkkejä rahan säästämiseen kesäloman aikana

Kesä on täydellistä lomailuaikaa, mutta koska sitä pidetään suosituimpana kautena pitkiä lomia varten, hinnat voivat kesällä olla todella korkeita etenkin perheen kanssa matkustettaessa. Niinpä loman ennalta suunnittelemisen, muutaman pienen niksin ja luovan ajattelun avulla voi säästää sievoisen summan.

Olemme keränneet hyödyllisiä vinkkejä, joita noudattamalla pääset toivottavasti nauttimaan kesälomastasi rajoittamatta itseäsi liikaa:

Selaa incognito-tilassa. Kun vertailet eri lentojen hintoja, ota incognito-tila käyttöön selaimessasi. Verkkosivustot keräävät käyttäjistään tietoja evästeiden avulla, ja lentojen hinnat saattavat tästä syystä vaihdella eri käyttäjien välillä sijainnin, mielenkiinnon kohteiden ja muiden tietojen mukaan. Kun haet lentoja incognito-tilassa, jotkin lentoreitit ovat saatavilla halvemmalla.

Lennä viikon puolivälissä. Koska ihmiset lentävät useimmiten viikonlopun aikana, lentoyhtiöt yleensä nostavat tällöin hintojaan. Voit säästää rahaa hakemalla lähtöpäiviä keskeltä viikkoa, koska kyseisillä lennoilla on vähemmän tungosta ja jotkin yhtiöt saattavat jopa tarjota erikoisalennuksia.

Neuvottele hinnoista suoraan hotellin kanssa. Toisinaan hotellien hinnat ovat korkeita varaussivustoilla, mutta jos otat niihin yhteyttä suoraan ilman kolmansia osapuolia, voit kysellä, mitä erikoistarjouksia haluamanasi ajankohtana on saatavilla.

Matkusta sesongin ulkopuolella. Lentojen hinnat ovat sesongin ulkopuolella yleensä satoja euroja halvempia kuin vilkkaimman kauden aikana. Pääset kokemaan saman matkakohteen ja samat palvelut, mutta hinta on vain edullisempi. Maailmassa on paljon lomakohteita, joiden suosituin turistisesonki ei ole kesällä. Tutustu asiaan itse tarkemmin ja hae lentoja, joiden ajankohdat sopivat sinulle ja perheellesi.

Hyödynnä ilmaiset kävelyretket. Jos et ole vielä kuullut tästä, sinun on hyvä tietää, että lähes kaikissa lomakohteissa on paikallisia ryhmiä, jotka esittelevät kaupunkia sinulle itse valitsemaasi hintaan. Tämä vaihtoehto sopii hyvin budjettimatkailijoille, sillä voit pitää kustannukset kurissa ja pääset silti nauttimaan kiertelystä.

Valitse hotellihuone, jossa voit laittaa ruokaa. Ulkona syöminen matkailun aikana vie valtavan osan budjetista. Voit kuitenkin säästää ruokakustannuksissa, jos valitsemasi hotellihuone sisältää keittiön. Kun sitten käyt ostoksilla paikallisissa supermarketeissa, voit laittaa ruokaa itse.

Loman aikana säästäminen ei aina ole helppoa, ja etenkin matkustaminen ja lasten viihdyttäminen voi tulla erittäin kalliiksi. Jos sinusta tuntuu siltä, että tarvitset lisää rahaa nauttiaksesi lomastasi, Creditstar on aina valmiina antamaan nopeita lainoja suoraan pankkitilillesi.

Kannattaa siis pitää silmällä blogiamme, joka tarjoaa lisää rahavinkkejä ja viikoittaisia ohjeita, joilla voit pitää rahatilanteesi hallinnassa.

Takaisin >