Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Tarvitsetko lisärahaa? Käytä näitä Top 5 -sovelluksia taloussuunnitteluun.

Tarvitsetko lisärahaa? Käytä näitä Top 5 -sovelluksia taloussuunnitteluun.

Käynnistä vuosi 2018 henkilökohtaisen rahoitusneuvojasi kanssa. Se pystyy auttamaan sinua budjettisi suunnittelussa, tilinylitysmaksujen välttämisessä ja pitämään rahapulan loitolla.

Olemme löytäneet parhaat sovellukset, jotka näyttävät menosi, analysoivat rahankäyttötottumuksiasi ja auttavat sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi vuonna 2018:

Mint Budjeting App: ulkoasultaan siisti sovellus, joka antaa luoda maksuttoman tilin, hallita kaikkia menoja ja laatia uusia taloudellisia tavoitteita, esim. säästämisen uutta kotia varten tai luottokorttilaskun maksamisen.

PocketGuard Budget App: se muistuttaa lompakkoa, mutta on paljon parempi. Se seuraa rahanmenon kohteita sekä kuukausittaisia laskuja ja tekee viisaita päätöksiä kaiken kerätyn analytiikan pohjalta.

You Need a Budget: yksi suosituimmista budjetointisovelluksista, koska se ei ainoastaan auta pysymään perillä menoista, vaan myös antaa neuvoja ja tukea taloushuolista selviämisessä. Eikös kuulostakin hyvältä?

GoodBudget: tämä sovellus on ihanteellinen, jos haluaa pitää itse kirjaa menoistaan eikä käyttää Mintin tapaista automatisoitua palvelua. Lisäksi se on hyvä valinta, jos haluaa käyttää puolison/tyttöystävän kanssa yhtä ja samaa taloussuunnittelusovellusta yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Wally: tämä päivittäisten kulujen seurantasovellus on ihanteellinen niille, jotka haluavat ylenmääräisen analytiikan sijasta kauniita ympyrädiagrammeja osoittamaan, mihin rahat kuluvat. Kuiteista voi ottaa valokuvia ja säilyttää ne sovelluksessa. Lisäksi kaikki tiedot voi tallentaa helposti iCloudiin.

Takaisin >