Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Miten kulutusluotto tekee elämästä helpompaa? On olemassa kolme syytä.

Miten kulutusluotto tekee elämästä helpompaa? On olemassa kolme syytä.

Mikä tarkalleen ottaen on kulutusluotto? Kulutusluotto on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat lainaa nopeasti ja helposti. Luotto auttaa heitä usein maksamaan suuremman summan rahaa, joka tarvitaan hätätilanteen takia, tai kun maksu vaaditaan välittömästi hyvää tarjousta varten.

Kulutusluotolla on usein pidempi takaisinmaksuaika, ja asiakas voi maksaa sen kuukausierissä. Kulutusluotto on vaihtoehto osamaksulle tai luottokortille. Kulutusluotto eroaa myös pankkilainasta olemalla nopeampi ja kätevämpi vaihtoehto.
Creditstarin tarjoamat useat luottovaihtoehdot tekevät lainaamisesta helppoa, nopeaa ja stressitöntä.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme, jotka haluaisivat ottaa kulutusluoton? Kulutusluoton avulla voit tehdä mitä tahansa, mikä tekee viikostasi tai kuukaudestasi hiukan helpomman. Nopea luotto mahdollistaa kiireellisten kulujen maksamisen niin, ettei sinun tarvitse murehtia, tarjoten samalla lisäksi turvaa.

Kulutusluotto auttaa maksamaan laskut

On stressaavaa, kun rahat eivät riitä laskujen maksamiseen. Kuukausittaiset velvollisuuden tulee täyttää, mutta on turhauttavaa ja kiusallista, jos pelkää, ettei siihen pysty. Kulutusluotto antaa sinulle mahdollisuuden maksaa laskusi ajoissa, ilman huolta lisäkustannuksista. Kulutusluottomme ovat auttaneet asiakkaita ympäri Eurooppaa yli vuosikymmenen ajan.

Sinulla on työ ja säännölliset tulot, ja on ymmärrettävää, että joskus sinulla on hiukan pulaa rahasta etkä voi maksaa kaikkia laskujasi niin, että sinulle jää rahaa päivittäisiin kuluihin. Creditstar voi tukea sinua joustavalla ja kätevällä mahdollisuudella päästä käsiksi lisärahaan lähtemättä kotoasi.

Kulutusluotto on nopea ja vakuudeton

Kulutusluoton saaminen ei vie pitkään. Rahat tavoittavat asiakkaan tilin yleensä parin tunnin sisällä. Voit täyttää hakemuksen verkossa tai puhelimellasi, ja kulutusluoton hakeminen vie alle 10 minuuttia. Kulutusluotto eroaa pankki- tai asuntolainasta siinä mielessä, ettei se vaadi vakuuksia. Asiakas voi myös käyttää kulutusluottonsa miten haluaa, ja käyttötarkoituksen määrittely ei ole välttämätöntä.
Kulutusluotto ei välttämättä sovi auton tai talon ostamiseen, koska luoton korko on usein korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainassa. Kulutusluoton etu on kuitenkin se, että sen korko on usein matalampi kuin pikavipeillä.

Kulutusluotto on tarkoitettu sinun tarpeisiisi

Olivatpa kulutusmenosi minkälaiset tahansa, Creditstarin tarjoama kulutusluotto sopii niiden maksamiseen. Sinun kannattaa suunnitella etukäteen ja hakea kulutusluottoa suurempia ostoksia varten. Saatat esimerkiksi tarvita suuremman summan rahaa huonekaluihin tai kodinkoneisiin. Kulutusluottoa voi myös käyttää kattamaan kaikenlaisia odottamattomia menoja, kuten lääkäri-, matka- tai remonttikuluja.

Creditstar tarjoaa kulutusluottoja 2000 euroon asti enintään 12 kuukauden maksuajalla.

Mitkä ovat Creditstar-kulutusluoton edut?

• Voit täyttää kulutusluottohakemuksen netissä tai matkapuhelimellasi
• Luottosumma 50 ja 2000 euron välillä
• Maksuaika enintään 12 kuukautta
• Lyhyempi hakemusprosessi vanhoille asiakkaille
• Kätevyys, ystävällisyys ja nopeus

Vastaanotamme luottohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa. Työaikana kulutusluottohakemukset käsitellään yleensä noin 5 minuutin sisällä. Lue käyttöehdot ja käänny tarvittaessa asiantuntijan puoleen ennen luoton hakemista.

Takaisin >