Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Mitä tehdä, jos tarvitsee pikalainaa juuri nyt

Mitä tehdä, jos tarvitsee pikalainaa juuri nyt

Onko sinulla tarvetta lyhytaikaiselle pikalainalle, jolla voisit hoitaa lääkärimaksut, auton korjausmaksut, loman tai muut arjen laskut, jotka eivät mahdu kuukausibudjettiisi? Elämästä voi tulla todella vaikeaa, jos tarvitsee rahaa nopeasti. Suosituin tapa hankkia rahaa nopeasti on hakea lyhytaikaista lainaa netistä, ja lyhytaikaisen pikalainan ottamisessa onkin useita etuja. Tässä on kerrottu joitain asioita, jotka kannattaa tehdä ennen kuin hakee pikalainaa.

Tutustu tarkemmin lyhytaikaisiin lainoihin: Mikäli olet jo valinnut yrityksen, jolta haluat hakea lyhytaikaista lainaa, kannattaa hankkia lisätietoja itse lainasta ja sen ehdoista ja yksityiskohdista. Lyhytaikaiset lainat ovat hyvin käteviä, sillä ne saa käyttöönsä nopeasti, ja ne voi maksaa takaisin, kun se itselle sopii. Takaisinmaksun tarkoista aikatauluista voi myös sopia lyhytaikaista lainaa hakiessa. Mikäli olet jo päättänyt, miltä yritykseltä haet lainaa ja minkä lainan haluat, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joka on selitetty alla.

Lyhytaikaisen lainan takaisinmaksettavan osuuden laskeminen: Yleensä netin lainayritykset laskevat lyhytaikaisten lainojen maksuerät jo valmiiksi, jolloin sinun tarvitsee vain ymmärtää maksuerät ja -ajat. Näin varmistat, että saat koko summan maksettua takaisin. Mikäli sinulle herää kysymyksiä lyhytaikaisesta lainasta tai takaisinmaksueristä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa asiakkaita mielellään.

Tarkista, että täytät lyhytaikaisen lainan hakuvaatimukset: Lainan hakijana sinun kannattaa varmistaa, että saat säännöllistä palkkatuloa ja olet vähintään 18-vuotias. Lisäksi lainan hakijalta tulee löytyä pankkitili, matkapuhelinnumero sekä käytössä oleva sähköpostiosoite. Päätös lainan myöntämisestä riippuu toki muistakin tekijöistä, mutta ainakin voit vapaasti hakea lainaa, jos täytät vähimmäisvaatimukset.

Täytä hakemus verkossa ja odota päätöstä: Lyhytaikaisten lainojen hakemukset voi täyttää netissä tietokoneella tai puhelimella eikä se vie kauaa. Saat vastauksen lainahakemukseen nopeasti, ja jos hakemus hyväksytään, rahat siirretään suoraan pankkitilillesi, josta voit käyttää niitä haluamiisi tarkoituksiin.

Näillä helpoilla ohjeilla saat haettua lyhytaikaista lainaa Creditstarilta. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi..

Kannattaa siis pitää silmällä blogiamme, joka tarjoaa lisää rahavinkkejä ja viikoittaisia ohjeita, joilla voit pitää rahatilanteesi hallinnassa.

Takaisin >