Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Milloin pienlainan ottaminen on hyvä idea?

Milloin pienlainan ottaminen on hyvä idea?

Pienlainojen ottamiselle voi olla useita eri syitä ja tilanteita, joissa pienlainan hakeminen on tarpeellista. Aina ei ole kyse siitä, että pienlaina tai pikavippi otetaan luksusloman kulujen korvaamiseen. Joskus pienlainaa tarvitaan päivittäisten asioiden hoitamiseen. Pienlainoista pidetään, koska ne saa itselleen nopeasti muutamassa tunnissa ja niiden maksuajat ovat joustavat. Alle olemme listanneet joitain yleisimmistä syistä pienlainan hakemiselle.

Terveydellinen hätätilanne tai yllättävät autokulut: Pienlaina voi olla pelastus yllättävän onnettomuuden tai sairauden sattuessa, jolloin hoitokulut täytyy maksaa heti. Autoa ajaessa taas voi eteen tulla yllättäviä tilanteita, jolloin auto alkaa reistailemaan tai muutoin lakkaa toimimasta oikein. Tällöin voi olla tarpeen ottaa pienlaina, jolla voi maksaa korjauskulut. Kun korjausmaksu on hoidettu, matka voi jälleen jatkua.

Maksujen maksaminen: Pienlainat voivat auttaa myös ostosten, vuokran ja arjen laskujen maksamisessa. Pienlainan ottajan ei tarvitse huolehtia siitä, että pitäisi syödä pelkkää salaattia kuukauden loppupuolella, sillä pienlainaa voi hakea juuri tarvittavan summan ennen seuraavaa palkanmaksua. Pienlaina maksetaan myöhemmin takaisin hyvillä lainaehdoilla.

Perheeltä tai ystäviltä lainaamisen välttely: Rahan lainaaminen ystäviltä tai perheeltä voi pilata suhteen läheiseen ihmiseen, minkä vuoksi paras vaihtoehto on pienlainan ottaminen Creditstarilta, jolloin ystäviä tai sukulaisia ei tarvitse sotkea omiin rahaongelmiin.

Pienlainalla voi hyödyntää tarjoukset: Joskus sattuu löytämään edullisen lomapaketin, liput huipputapahtumaan tai loistotarjouksen tuotteesta, jonka on halunnut ostaa jo kauan. Rahojen kerääminen säästämällä voi viedä kauan aikaa, ja tarjoukset saattavat ehtiä loppua ennen kuin rahat on saatu kasaan. Sen vuoksi pienlaina on parempi vaihtoehto, sillä sen avulla voi ostaa haluamansa tuotteen heti ja maksaa sen myöhemmin hyvillä lainaehdoilla.

Selvää on, että elämässä avautuu paljon mahdollisuuksia, joista kaikkia ei aina voi toteuttaa rahan puutteen vuoksi. Ei siis kannata jäädä odottelemaan, vaan hakea pikaista pienlainaa Creditstarilta. Hakeminen ja lainatietojen täyttäminen vie noin 5 minuuttia, ja mikäli lainahakemus hyväksytään, rahat siirretään hakijan tilille välittömästi. Kuulostaa täydelliseltä, eikö vain?

Kannattaa siis pitää silmällä blogiamme, joka tarjoaa lisää rahavinkkejä ja viikoittaisia ohjeita, joilla voit pitää rahatilanteesi hallinnassa.

Takaisin >