Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Kolme tärkeintä syytä ottaa lainaa

Kolme tärkeintä syytä ottaa lainaa

Elämääsi voi usein yhtäkkiä tulla yllättävä tilanne tai hyvä mahdollisuus, ja voit tarvita apua lainan muodossa. On aina mahdollista odottaa ja säästää rahaa tiettyä tavoitetta varten, mutta samaan aikaan siihen menee todella paljon aikaa. Voi viedä vuosia ennen kuin olet säästänyt tarvitsemasi määrän. Creditstarin lainat tulevat tarpeen kun olet kiireessä.

Lainat remonttia varten

Jos tarvitset lisärahaa kotisi korjaamiseen tai päivittämiseen, joudut ehkä ottamaan lainaa voidaksesi suunnitella kulusi – alkuperäinen korjauskustannus voi nousta, ja kaikkein viimeiseksi haluat lopettaa kesken olevat korjaustyöt tai odottaa parempaa aikaa, jos sinulla ei ole rahaa saatavilla. Jos kotisi korjaus on odottanut jo pitkään koska sinulla ei ole ollut mahdollisuutta säästää tarpeeksi rahaa, katso Creditstarin lainavaihtoehtoja.
Lainat ovat yksinkertainen, helppo ja käytännöllinen tapa rahoittaa ja viedä loppuun pitkään haaveiltuja projekteja – kylpyhuoneen remontti tai katon korjaus tai sähkö- ja putkityöt ovat tärkeitä, eikä niitä useinkaan voi lykätä.

Lainat häitä varten

Jos häidensuunnittelun aika on saapunut, voi käydä niin, ettei sinulla olekaan tarpeeksi rahaa tehdäksesi päivästä unelmiesi juhlan. Nopeat ja kätevät lainat ovat suureksi avuksi jos unohdit ajatella kaikkien tarvitsemiesi asioiden kustannuksia – ehkä unohdit budjetoida kaikki koristeet, viime hetken hinnat ruoalle tai juomille, tai kenties haluat tutkia lainoja häämatkaa varten?
Creditstarin lainat antavat mahdollisuuden täyttää unelmasi ja tehdä päivästäsi erityisen ilman huolta.

Lainat autoihin liittyviin kustannuksiin

Oletko suunnitellut pitkään auton ostamista, koska elämäntapasi vaatii sellaisen? Jos olet kyllästynyt joukkoliikenteeseen, kannattaa tutkia, mitä mahdollisuuksia Creditstarin lainat voivat tarjota.
Auton ostaminen antaa sinulle joustavuutta ja voi esimerkiksi antaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastaan työpaikka, joka on sinulle kätevämpi tai hauskempi, mikä taas auttaa sinua maksamaan lainat takaisin.

Miksi valita juuri Creditstarin lainat?

Creditstar tarjoaa räätälöityjä lainaratkaisuja. Vastaamme hakemuksiin nopeasti ja annamme sinulle lainapäätöksen tarkan harkinnan jälkeen, jotta sinulla on varmasti varaa lainaan.
● Creditstarin lainat tarjoavat joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja.
● Tilin avaaminen ja lainan hakeminen on täysin ilmaista.

Näin haet lainaa

Lainahakemuksen laatiminen on helppo ja nopea. Hakeaksesi lainaa, mene www.creditstar.fi, valitse tarvitsemasi summa ja haluttu laina-aika, joka sopii sinulle parhaiten.
Yksi ystävällisistä asiakaspalvelijoistamme ottaa sinuun yhteyttä ja vahvistaa yksityiskohdat. Lainapäätös tehdään mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään yhden päivän sisällä. Jos saat hyväksyvän lainapäätöksen, sinulle annetaan laina ja teemme sopimuksen sekä sovimme maksuaikataulusta.

Takaisin >