Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Kolme kohtuuhintaista tekemistä syksylle

Kolme kohtuuhintaista tekemistä syksylle

Nyt kun kolme kuumaa ja hauskaa kesäkuukautta ovat päättyneet ja syksy saapuu luoksemme hiljalleen, saattaa miettiä, mitä kohtuuhintaista tekemistä keksisi nauttiakseen vuodenajasta. Onneksi syksystä voi nauttia monilla eri tavoilla ilman, että joutuu vararikkoon. Kerromme kolme parasta asiaa, jotka syksyllä kannattaa ehdottomasti tehdä:

Syksyisten valokuvien ottaminen. Syksy on yksi kauneimmista vuodenajoista punaisten ja oranssien lehtien värittäessä taustaa. Kannattaakin mennä läheiseen puistoon tai jonkun takapihalle, pukeutua parhaisiin syysvaatteisiin ja ottaa hauskoja kuvia kavereiden kanssa. Näin saa uusia kuvia jaettavaksi sosiaaliseen mediaan ja muistoja onnellisista syyspäivistä.

Luovemmat kaakaot. Syksyä ja synkkää säätä ajatellessa mieleen tulevat myös lämmittely ja rentoutuminen kuumasta kaakaosta nautiskellen. Kahvilat ja ravintolat koettavat nykyään löytää uusia ja ainutlaatuisia kaakaoreseptejä ja veloittavat suurempia summia niistä. Sen sijaan, että hukkaisi budjetin kahviloihin, voi kutsua ystävät kylään ja luoda omia reseptejä, juoda kaakaota ja jutella mukavia.

Kauhuelokuvien katsominen. Koska syksyyn liittyy olennaisena osana halloween, silloin voi viettää mukavia koti-iltoja katsomalla kaikkien aikojen parhaita kauhuelokuvia ilmaiseksi. Ei ole tarvetta käydä elokuvissa, sillä liputkin ovat nykyään kalliita. Sen sijaan voi pyytää ystäviä tuomaan jotain naposteltavaa mukanaan, vuokrata leffan netistä halpaan hintaan ja nauttia yhteisestä ajasta.

Selvää on, vuodenajasta voi nauttia täysillä monin eri tavoin, kunhan vain käyttää mielikuvitustaan ja luovuuttaan. Jos on kuitenkin suurempia suunnitelmia tälle syksylle ja tarvitsee nopeasti jopa 2000 euron edestä apua rahatilanteeseen, voi lisätukea aina saada Creditstarilta.

Takaisin >