Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Juhannusjuhla pienen budjetin perheille

Juhannusjuhla pienen budjetin perheille

Juhannus merkkaa kesäkauden alkua ja sitä vietetään perheen ja ystävien kanssa mökillä kaukana kaupungista tai menemällä pitkälle lomalle muille maille. Joidenkin perheiden täytyy aina pohtia miten viihdyttää koko perhettä kohtuurahalla ja silti antaa kaikille hyviä kesämuistoja. Enää ei ole huolenaihetta, sillä olemme keränneet kohtuuhintaisia ja hauskoja vaihtoehtoja, joiden vuoksi ei tarvitse lähteä kaupungista tai edes välttämättä kodistasi:

Katsele tähtiä takapihallasi. Jos sinulla on puutarha, käytä sitä kantamalla sinne viltti ja raikkaita mehuja, ja istu alas tiirailemaan galaksin kiinnostavia tähtiä. Tehdäksesi illasta vieläkin miellyttävämmän, harkitse tuovasi kuvitetut muistiinpanot helpoimmista näkyvistä tähtikuvioista ja anna lastesi etsiä ne kaikki.

Lennätä leijaa. Tuulinen päivä ei ole tekosyy kotona istumiseen. Vie lapsesi ulos ja opeta heille, miten kangaspala voi lentää ilmassa tunteja. Voit joko ostaa leijat kaupasta tai tehdä ne itse, askare joka antaa tilaisuuden viettää vieläkin enemmän aikaa jokaisen perheenjäsenen kanssa.

Suunnittele kuvanmetsästys. Tee lista asioista, jotka perheesi ja ystäväsi voivat löytää sisältä ja ulkoa, kuten esimerkiksi “keltainen kukka”, “mies punaisessa paidassa” jne. Se, joka ottaa eniten kuvia listatuista asioista, voittaa! Tämä peli pitää kaikki kiireisenä niin kauan kuin haluat.

Pidä täydellinen piknik. Toinen tapa nauttia lämpimästä viikonlopusta on viedä kaikki lähimpään puistoon vilttien, tuoreiden hedelmien, herkkujen ja juomien kanssa. Muista ottaa mukaan myös palloja, leluja ja kaikkea, mikä voisi olla hyödyksi lasten puistoleikeissä.

On olemassa paljon ideoita kohtuuhintaiseen juhannusjuhlaan ja voit aina myös pyytää perheeltäsi ehdotuksia. Jos kuitenkin haluat viettää juhannuksen jossain muualla kuin kaupungissa, mutta sinulla ei ole tarvittavia varoja, voit aina pyytää lisäapua Creditstarilta. Tarjoamme mihin tahansa tilanteeseen lyhytaikaisia lainoja, jotka voit maksaa takaisin myöhemmin, joten voit aina luottaa meihin ja viettää huolettoman juhannuksen.

Kannattaa siis pitää silmällä blogiamme, joka tarjoaa lisää rahavinkkejä ja viikoittaisia ohjeita, joilla voit pitää rahatilanteesi hallinnassa.

Takaisin >