Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

Elämää muuttavat talouskirjat, jotka sinun kannattaa lukea

Elämää muuttavat talouskirjat, jotka sinun kannattaa lukea

Jos haluaa oppia sijoittamisen perusteet tai selvittää parhaan tavan toteuttaa budjetointia, saatavilla voi olla hämmentävä määrä tietoa. Kun astuu sisään mihin tahansa kirjakauppaan, löytää satoja kirjoja, jotka lupaavat opettavansa kaiken rahasta. Jotkin niistä saattavat kuitenkin olla pelkkää ajanhukkaa. Auttaaksemme sinua oppimaan parhaat toimintatavat, olemme laatineet valikoidun luettelon parhaista klassikkoteoksista, jotka opettavat lukijoilleen rikastumisen salat:

Rikas isä, köyhä isä: Tämä kirja on yksi klassikoista, ja se opettaa oman talouden hallinnan perusteet. Kirjoittaja Robert Kiyosaki huomauttaa, että kova työskentely ja rahan runsas ansaitseminen eivät aina takaa onnellista loppua, koska täytyy myös oppia käyttämään rahaa viisaasti ja muuttamaan ajattelutapojaan. Kiyosaki väittää, että mielen valmennus voi tuoda runsaasti vaurautta sekä ihmiselle itselleen että hänen pankkitililleen. Olen itse lukenut tämän kirjan useita kertoja, ja se on muuttanut käsitykseni rahasta kokonaan.

Babylonin rikkain mies: Tämän vanhan mutta hienostuneen kirjan on kirjoittanut George Clason, joka kertoo valaisevia tarinoita rahan käyttämisestä ja esittelee tapoja saada raha tekemään työtä puolestasi. Clason jakaa myös viisaita esimerkkejä hallussa olevien rahojen säilyttämisestä sekä monia muita hyödyllisiä ajatuksia. Tämä kirja muuttaa näkemyksesi taloudellisista päätöksistä täysin, ja sillä tulee olemaan positiivinen vaikutus kulutustottumuksiisi.

Intelligent Investor on kaikkien sijoitusstrategiaa käsittelevien kirjojen isoisä. Jos haluat oppia analysoimaan mahdollisia sijoituskohteita, pitämään tunteesi erillään sijoittamisesta ja suhtautumaan epäilevästi kaikkeen kohuun arvopaperimarkkinoilla, sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä kirja. Sen kirjoittaja väittää, että varakkaat henkilöt ovat kaikista kurinalaisimpia ihmisiä, koska sijoittamisessa ei ole kyse muiden voittamisesta heidän omassa pelissään, vaan itsensä hillitsemisestä.

Aloita nyt ja lue suosittelemamme kirjat osoittaaksesi, kuinka kurinalainen olet. Voit käyttää saamaasi tietoa omaksi eduksesi. Samalla kun opettelet hallitsemaan omaa taloustilannettasi, Creditstar voi auttaa sinua asiassa tarkistamalla lainahakemuksesi nopeasti. Jos se hyväksytään, voit maksaa lainan takaisin hyvin joustavan ajanjakson kuluessa.

Tule lukemaan blogiamme jatkossakin saadaksesi lisää talousvinkkejä ja viikoittaisia neuvoja, jotka auttavat sinua taloudellisen tilasi hallinnassa.

Takaisin >