Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

5 yksinkertaista ideoita joululahjoihin

5 yksinkertaista ideoita joululahjoihin

Joulu on jo melkein täällä, ja olet jo saattanutkin huolestua sen vaikutuksesta lompakkosi paksuuteen. Älä kuitenkaan huolehdi, sillä meiltä löytyy muutamia vinkkejä, joiden avulla voit sekä hankkia hienoja joululahjoja että pitää budjettisi tasapainossa. Siihen tarvitaan vain hieman kärsivällisyyttä, luovuutta ja leikkimieltä. Kertokaamme siis, kuinka voit vaivatta luoda persoonallisia ja yllättäviä joululahjoja alle 10€ hintaan!

Joululahjat lapsille (tai lapsenmielisille)

Lapsille on kaikkein tärkeintä viettää aikaa kanssasi, joten mitä jos keksisit koko päiväksi jotain hauskaa (ja ilmaista) yhteistä touhuttavaa? Voit esimerkiksi askarrella joululahjaksi aarrekartan. Muista piirtää se vanhanaikaiselle paperille ja kärventää reunoja hieman, jotta se muistuttaisi aivan oikeaa aarrekarttaa. Jonain päivänä voitte sitten pukeutua merirosvoksi, tutkia karttaa ja lähteä yhdessä seikkailulle. Kenties retkellänne teitä odottaa jokin tehtävä tai arvoitus, joka teidän on ratkaistava ennen seuraavan johtolangan löytämistä. Anna mielikuvituksesi lentää ja tiivistä joululahjasi budjettiisi sopivaksi. Lahja voi koostua aineksista kakkuun, jonka leivotte yhdessä seuraavana päivänä? Lahja itsessään ei sinänsä ole tärkeä, sillä yhdessä viettämänne laatuaika on sitä huomattavasti arvokkaampaa.

Joululahja sisustamisesta pitävälle

YouTube sekä Pinterest ovat sisustusinspiraatiota etsivän parhaat ystävät. Sieltä löytyy miljoonittain koristeideoita, joiden toteuttamiseen ei tarvita erityistaitoja. Voit esimerkiksi ostaa muutaman halvan loistenauhan ja pistää ne purkkiin loistamaan, minkä lisäksi voisit hyödyntää tyhjiä kananmunakennoja tekemällä niistä kukkaiskoristeita kyseisille valaisimille. Voit myös kiinnittää kauniita valokuvia valonauhaan, tehden siitä kauniin taideteoksen. Lasipurkeista voi myös tehdä kotikutoisia pyrypalloja, minkä lisäksi niistä voi luoda viehkon minikasviasetelman. Luovuus ei tunne rajoja.

Joululahja foodielle

Löytyykö lähipiiristäsi joku todellinen ruoanystävä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tyydyttää heidän ruokahalunsa. Jos sinun on keksittävä hänelle joululahja alle 10 € hintaan, niin meillä on sinulle kaksi ehdotusta. Ensimmäinen vaihtoehto on luonnollisestikin tarjota hänelle herkullinen, itse valmistettu ateria. Sen ei tarvitse olla huimaavan kallis. Hyvät perusraaka-aineet sekä vuodenajan vihannekset riittävät varsin mainiosti. Toinen vaihtoehto on ostaa elegantti muistikirja ja liittää mukaan kuvia suosikkiaterioistasi ja -resepteistäsi. Kyseinen lahja on vaikuttava ja intiimi, minkä lisäksi se toimii inspiraation lähteenä sekä tarjoaa teille lukuisia tekosyitä viettää iltoja yhdessä hyvän ruoan parissa.

Joululahja muotitietoiselle

Trenditikkään sekä muodikkaan joululahjan hankkiminen ei vaadi rahan törsäämistä kalliisiin vaatteisiin. Sinun tarvitsee vain vilkaista omaan vaatekomeroosi tai ostaa huokea käytetty vaatekappale, ja loihtia siitä ikioma mestariteoksesi. Sinun kannattaa jälleen kerran hakea vinkkejä ja inspiraatiota YouTubesta tai Pinterestista. Sinun tarvitsee vain laittaa hakusanaksi "DIY" ("Tee se itse"), niin löydät taatusti lukuisia nokkelia ideoita, joiden avulla voit kehittää alle 10 € arvoisen joululahjan. Muotivinkkejä on tarjolla kaikille taitotasoille. Useimmissa tapauksissa et tarvitse edes ompelukonetta, vaan pelkät sakset, neula ja lanka riittävät vallan mainiosti. Mutta kuinka innovatiivisia ideoita tarjolla oikein on? No, videoiden joukosta löytyy esimerkiksi neuvoja vanhan t-paidan muuttamiseen laukuksi tai topin loihtimiseen leggingseistä.

Joululahja ihmiselle, joka ei oikeastaan tarvitse mitään

Lahjapaketin saaminen on toki mukavaa, mutta materia ei kuitenkaan merkitse kaikkea. Lapset eivät nimittäin ole ainoita, jotka viettäisivät mielellään enemmän aikaa seurassasi. Voit aina antaa lahjaksi omaa aikaasi, olipa kyseessä kuka tahansa. Muista myös ottaa kaikki irti yhteisestä ajastanne! Voit järjestää piknikin tai lokoisan elokuvaillan, mennä yhdessä luistelemaan tai tehdä jotain muuta, joka tuottaa kosolti iloa, mutta ei välttämättä maksa paljoakaan. Tärkeintä on viettää aikaa yhdessä sekä pitää hauskaa. Jos suhteenne on intiimimpää sorttia, niin jokin romanttisempi suunnitelma voisi olla sopiva. Miltä hieronta tai ikioma kylpyläkokemus kuulostaisi? Askartele kaunis lahjakortti, lisää siihen itse ottamasi hieno valokuva ja anna lahjalle oma persoonallinen säväyksesi.

Takaisin >