Luotot jopa 2000 €

asti 12 kuukauden maksuajalla

5 kohdetta, jotka kannattaa ostaa käytettynä

5 kohdetta, jotka kannattaa ostaa käytettynä

Käytettyjen esineiden ostamisesta on tullut hyvä keino säästää rahaa, koska monet jonkun toisen aiemmin omistamat esineet maksavat noin 50 prosenttia vähemmän kuin uudet.

Yleensä neuvotaan ostamaan käytettyinä sellaisia tuotteita, jotka jäävät omaan omistukseen vain lyhyeksi aikaa ja joita edellinen omistaja ei ole käyttänyt paljon. Jos etsii käytettyjä kohteita, niitä löytää helposti paikallisilta toisen käden tavaran verkkosivustoilta, etenkin Facebook-ryhmistä, joiden käyttäjät hankkiutuvat eroon vanhoista esineistään edulliseen hintaan.

Olemme laatineet luettelon viidestä kohteesta, joiden ostamista käytettynä kannattaisi harkita:

Autot — Kaikki varmaan tietävät, että uuden auton arvo putoaa heti, kun sen ajaa ulos autokaupasta. Sieltä ei tarvitse ostaa uusinta autoa, vaan kannattaa pitää silmällä sellaista käytettyä autoa, jolla ei ole ajettu liikaa ja josta voi tehdä hyvät kaupat.

Huonekalut — Mikäli ei suunnittele käyttävänsä kalustukseen liikaa, pystyy aina löytämään hyviä tarjouksia Facebook-ryhmistä opiskelijoille tai ulkomailla asuville, jotka muuttavat pois asunnoistaan. Heidän tarvitsee myydä kalusteensa nopeasti ja hyvin halvalla – ja joskus he jopa antavat ne ilmaiseksi pois. Lisäksi monessa käytetyn tavaran kaupassa on ainutlaatuisia ja huokeita huonekaluja, jotka saattavat sopia omaan makuun eivätkä käy kukkaron päälle.

Tekniset laitteet — Ei liene yllättävää, että sähkölaitteiden hinnat nousevat vuosi vuodelta, ja voi käydä hyvin kalliiksi liittyä jonkin laitteen ensimmäisten käyttäjien joukkoon. Jos haluaa säästää, on syytä olla hyvin kärsivällinen ja hyväksyä se tosiasia, että halutun laitteen saamiseen voi kulua hetki. Toisaalta siitä tarvitsee enää maksaa 50 prosenttia alkuperäishinnasta.

Kirjat — Jos etsii vastikään julkaistua kirjaa, sen voi aina lukea verkossa, mikä on yleensä paljon halvempaa, tai sitten voi odottaa, että joku myy kirjan halvemmalla lukemisen jälkeen. Ja jos ei etsi sen kummempaa kuin mitä tahansa kiintoisaa kirjaa, voi harkita kirjavaihdon järjestämistä sukulaisten, ystävien tai työtoverien kesken.

Polkupyörät — Ei ole syytä kuluttaa puolta kuukauden budjetista kalliiseen, uuteen pyörään. Tarvitsee vain löytää verkkosivustoja ja paikallisia ryhmiä, joissa ihmiset myyvät käytettyjä polkupyöriään – hyvässä kunnossa ja puoleen hintaan.

Kuten näet, rahan säästämiseen on perin monta tapaa, ja yksi niistä on harkita sellaisten käytettyjen esineiden ostamista, jotka voivat lisäksi olla oikein hyvässä kunnossa. Jos suunnittelet ostavasi käytetyn esineen, mutta sinulla ei ole siihen tarpeeksi rahaa, Creditstar pystyy auttamaan sinua koska tahansa. Järjestämme ylimääräistä rahaa hankintoihin, joita haluat tehdä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen hakemuslomake, ja jos lainapyyntösi hyväksytään, rahat päätyvät tilillesi yleensä yhdessä vuorokaudessa.

Kannattaa siis pitää silmällä blogiamme, joka tarjoaa lisää rahavinkkejä ja viikoittaisia ohjeita, joilla voit pitää rahatilanteesi hallinnassa.

Takaisin >